Design verlichting

Goede verlichting is een essentieel onderdeel van uw interieur. Een woning of ruimte is niet compleet zonder verlichting. Het toevoegen van lampen is niet alleen praktisch, maar kan een sfeerloze ruimte ook een stuk gezelliger maken. Wanneer u kiest voor design lampen geniet u bovendien van een echte eyecatcher in uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Louis Poulsen Artichoke hanglamp of de Flos Superloon vloerlamp. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van design verlichting? Lees dan snel verder.

Van plafonnière tot vloerlamp

Bij Novalis.O bent u aan het juiste adres voor een bijzonder groot assortiment aan design lampen van de meest fraaie designmerken uit binnen- en buitenland. Van design verlichting van het bekende Italiaanse designmerk Flos tot prachtige lampen van het Nederlandse Moooi. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Onze collectie is onderverdeeld in de een aantal categorieën. Zo kunt u onder andere kiezen voor een:

hanglamp

vloerlamp

tafellamp

wandlamp

plafonnière

 

Het vinden van de juiste design verlichting

Veel mensen zien het toevoegen van verlichting aan hun interieur als een uitdaging. Wij begrijpen dat dit best lastig kan zijn. Want welke design verlichting past goed in uw interieur? En waar komt een design lamp het beste tot zijn recht? Daarnaast is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende soorten verlichting: diffuus licht, direct licht en sfeerverlichting. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste design verlichting. Zo bekijken we graag met u de verschillende mogelijkheden. Wilt u het gelijk goed aanpakken? Dan stellen wij graag een verlichtingsplan voor u op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze design verlichting? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Oisterwijk.