- November 2016 -

Het afgelopen anderhalf jaar heeft Novalis-O intensief samengewerkt met de klant wat heeft geresulteerd in dit mooie interieur. Er is aan alles gedacht bij het maken van de ontwerpen voor dit appartement. Zelfs bij het ontwerpen van de keuken en het kiezen van een vloer heeft Novalis-O geholpen.

Tijdens de eerste stap, het maken van het interieurplan, zijn alle meubels gekozen. Zo is de zithoek voorzien van designmeubels van Flexform, welke bekend staan om de duurzaamheid en kwaliteit. De stijlvolle, maar functionele kasten zijn van het Duitse designmerk Piure.

De eethoek is voorzien van een eettafel en bankje van More, ontworpen door Gil Coste. De stoelen zijn van het bekende designmerk Vitra. De Vitra Wire Chair is gemaakt van gelast staaldraad. Boven de tafel hangt de Flos Aim. Deze hanglamp is een echte eyecatcher en zorgt voor helder, maar sfeervol licht. Alle ingebouwde verlichting is van het merk Delta Light. De andere hang-, tafel- en vloerlampen zijn van Flos, behalve de lamp in de slaapkamer: deze is van het merk Moooi.

In de lange hal naar de slaapkamer valt direct de grote hoeveelheid daglicht op. Om deze lichtinval toch te houden heeft Novalis-O gekozen voor lichte gordijnen van Baumann. Tevens komt in deze lange hal de visgraat vloer helemaal tot zijn recht.

Wat direct opvalt in de slaapkamer is het op maat gemaakte tv-meubel. Hierdoor is het mogelijk om het beeldscherm eenvoudig te draaien en netjes op te bergen in het meubel. De stoel is van B&B Italia, genaamd B&B Italia Husk.

Dankzij de nauwe samenwerking met de klant heeft Novalis-O weer een mooi interieur kunnen leveren. Bij Novalis-O staat persoonlijke aandacht tijdens zo'n proces altijd voorop!