Novalis.O

In de loop der jaren heeft Novalis-O naam gemaakt als een betrouwbare meubelleverancier van designmeubels en -interieurs. Anton van Oirschot heeft de zaak opgebouwd vanuit zijn persoonlijke overtuiging van kwaliteit en stijl. Met zijn partner Kim Bordes, die al jarenlang aan de zaak is verbonden, weet hij een sfeer neer te zetten waarin klanten zich thuis voelen.

Vaak ontstaat een persoonlijke band, omdat  Novalis-O is betrokken bij belangrijke beslissingen; een interieur behoort immers vele jaren tot uw intieme levenssfeer. 
De keuzes die u maakt, zeggen veel over wie u bent. Daarom helpt Novalis-O graag uw woonwensen te doorgronden. En te vertalen naar een prachtig interieur, dat ècht bij u past.

Interieurdesign_Oisterwijk_Novalis.O.jpg

Interieurplan

Regelmatig schuiven we met klanten aan tafel om een volledig interieurplan te maken. Wij laten ons niet leiden door onze collectie, maar door de beste oplossing voor uw interieur. Veel liever zien wij een enthousiaste klant geregeld terugkomen, dan een eenmalige klant ontevreden vertrekken. Eerlijk en open, daar houden wij van. 

Bekijk onze projecten

Medewerkers

Anton van Oirschot

Anton van Oirschot

Eigenaar

Anton van Oirschot is al sinds 1997 bij Novalis-O betrokken, eerst als bedrijfsleider en later als eigenaar. Vanaf de eerste dag heeft hij zijn ideeën over een goede meubelzaak toegepast. Kort gezegd komen die neer op een collectie van absolute topkwaliteit, een warme, menselijke benadering en eerlijk advies. Een winkel waar je ook gewoon voor de gezelligheid een kop koffie gaat drinken. Anton luistert en observeert om klanten goed in te schatten, en daarmee hun woonwensen. Als hij die weet te vervullen, is zijn dag geslaagd. Telkens weer.

Kim Bordes

Kim Bordes

Binnenhuisadviseur

Kim Bordes was al tijdens haar stage bij Novalis-O, zo’n tien jaar geleden, volledig op haar plek. Als partner van Anton heeft Kim inmiddels een brede functie, van inkoop tot interieuradvies. Ze bezoekt regelmatig klanten thuis om ter plekke mee te denken over de woninginrichting. Niet zelden leiden de eerste ideeën al tot enthousiast geschuif met meubels. Kim brengt mensen in beweging.

Eric van Duijvenboden

Eric van Duijvenboden

Binnenhuisadviseur

Eric van Duijvenboden kreeg de liefde voor designmeubilair met de paplepel ingegoten. Beide ouders werkten in de branche en na opleidingen in techniek en economie besloot Eric gehoor te geven aan die voorliefde. Bij Novalis-O is hij interieuradviseur. Klanten een nóg beter thuisgevoel geven, dat motiveert Eric om elke dag te investeren in goede gesprekken. Hoewel verlichting zijn specialiteit is, kunnen we hem het beste typeren als een allrounder met gevoel voor mensen.

Sigrid van Harmelen

Sigrid van Harmelen

Interieurarchitect

Sigrid van Harmelen is een creatief persoon met een passie voor interieur. Na diverse studies succesvol afgerond te hebben kwam ze bij Novalis-O terecht. Wat haar aanspreekt bij Novalis-O is de persoonlijke benadering tot de klant en de afwisseling in het werk. Als echte teamplayer zet ze alles in om een mooi resultaat neer te zetten.

Juliette Smits

Juliette Smits

Binnenhuisadviseur

Juliette Smits is in 2001 als binnenhuisadviseur aan de slag gegaan bij Novalis-O. Dit heeft zij tien jaar met veel passie gedaan. Daarom is ze erg blij om sinds 2016 weer terug te zijn bij Novalis-O. Het werken met de mooie producten, het leuke team en het contact met de mensen is wat haar zo enthousiast maakt. Juliette gaat voor het totaalplaatje met veel tijd en persoonlijke aandacht voor de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken