Baxter Dalma

Ondanks dat Baxter een Italiaanse herkomst kent, stralen de designmeubelen een authentieke Engelse sfeer uit. Baxter is een unieke fabrikant die de pracht van het ambacht in eren houdt, maar toch constant vernieuwend weet te zijn.

Deze prachtige Baxter Dalma chair is ontworpen door Draga & Aurel. Afgestudeerd in de schilderkunst en vervolgens actief geweest in de mode branche. Eerst zelf als model, daarna is ze gaan werken als mode ontwerpster. Ze heeft haar schildertechniek verfijnd op de stoffen, waardoor ze een unieke collectie kan creëren waarin kleuren, stijlen en textiel elkaar ontmoeten.

Een prachtige fauteuil met lederen bekleding. Het leder is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. De zitting en de rugleuning zijn gevuld met polyurethaanschuim met een unieke dichtheid. 

Het onderstel is mogelijk in een zwart gekleurd beuken hout of in een gepolijst schellak walnoten uitvoering. U leest al wel dat er veel mogelijkheden zijn, uiteraard bent u bij Novalis.O van harte welkom de opties eens te bekijken en waar te nemen. 

Afmeting :78 x 68 x 71 cm