Design meubels

Echte design meubels van verschillende grote merken zijn onderdeel van de collectie van Novalis-O. Deze design meubels onderscheiden zich niet alleen door hun absolute topkwaliteit, maar ook door een modern en warm karakter. Samen vertegenwoordigen ze een stijl die kenmerkend is voor de design meubelzaak Novalis-O uit Oisterwijk.

Exclusieve design meubels en hun ontwerpers

In alle design meubels van deze merken is de hand van gerenommeerde ontwerpers zichtbaar. Of het nou design stoelen, banken, salontafels, eettafels, barkrukken, kasten etc. betreft, allen hebben een eigen stijl. Dit komt bijvoorbeeld sterk naar voren in fauteuils en banken van bekende merken. Denk hierbij aan de volgende bekende merken en hun designers: Cassina (Le Corbusier), Flos (Marcel Wanders), Knoll (Mies van der Rohe), Vitra (Charles and Ray Earnes), Flexform (Antonio Citterio), Minotti (Rodolfo Dordoni) en B&B Italia (Patricia Urguiola).

Elk van deze merken en ontwerpers hebben een eigen stijl en verhaal. Designers hebben een eigen werkwijze en vertalen dit graag in hun werk. Op deze manier is het bij exclusieve meubelmerken vaak mogelijk om aan het design af te lezen om welk merk het gaat. Achter elk meubelstuk schuilt een verhaal wat verteld wordt door de desbetreffende designer. Wat was zijn of haar gedachte bij het ontwerper van dit meubel stuk en waar haalde hij zijn inspiratie vandaan? Dit alles maakt deze meubels zo exclusief. Wanneer u kiest voor design meubelen van een bekende ontwerper, kiest u (onbewust) ook voor het verhaal wat erbij hoort.

Hoge kwaliteit design meubels

Alle design meubels die u in meubelzaak Novalis-O vindt, hebben buiten een exclusief design nog wat met elkaar gemeen. Zo zijn al deze meubels van hoogstaande kwaliteit. De gebruikte materialen en productiemethodes zorgen ervoor dat deze design meubels van hoge kwaliteit zijn. Novalis-O heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt daarom alleen met design merken samen die voldoen aan deze kwaliteitseisen.

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar inspiratie voor het inrichten van een woonruimte of heeft u interesse in exclusieve design meubels van hoge kwaliteit? De specialisten van Novalis-O helpen u graag met het zoeken naar de perfecte inrichting voor uw woonruimte die volledig voldoet aan uw smaak en wensen.

Bekijk onze website of bezoek onze showroom in Oisterwijk. Heeft u vragen over onze uitgebreide collectie, specifieke merken of afgeronde projecten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.