Poliform

Sinds kort vindt u bij ons ook een uitgebreide collectie van het toonaangevende Italiaanse designmerk Poliform. Prachtig geëxposeerd in een exquise miniatuurwoning. Deze unieke studio omarmt alles voor een elegante en smaakvolle inrichting. Poliform excellereert al meer dan 40 jaar in luxe en uitmuntende kwaliteit. Oogverblindend Italiaans design dat zich constant weet te vernieuwen en inspeelt op de hedendaagse, internationale trends. Niet voor niets dat dit merk is terug te vinden op de meest toonaangevende locaties. 

Uitgebreide Poliform collectie

Poliform begeeft zich op de meest diverse gebieden en spreidt haar collectie uit over het gehele interieur: boekenkasten, accessoires, kledingkasten, bedden, banken, fauteuils en keukens. Dankzij de veelzijdige modulaire systemen, kunt u naar hartenwens combineren en passen ze in elke woongelegenheid van penthouses en luxueuze grachtenpanden tot en met weidse villa’s en intieme lofts.

Prijswinnende designers

Of het nu aan het familiare karakter, de internationale allure of de geroemde innovatie ligt, Poliform heeft al vele bekroonde topdesigners aan zich weten te binden. Denk hierbij aan grote namen zoals: Jean-Marie Massaud, Rodolfo Dordoni en niemand minder dan Marcel Wanders – die tekende voor de bekende, koninklijke MAD-serie.

Uitmuntende kwaliteit

Strijk neer in een oase van sereniteit. Laat u bedwelmen door de allure van Italiaans design. Geniet van het comfort, de luxe levensstijl en de uitmuntende kwaliteit. Poliform biedt alles wat men van Italiaanse design mag verwachten en meer.

Wij nodigen u graag uit om eens rond te kijken in onze unieke Poliform studio. Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag meer weten over dit superieure designmerk? Bel ons dan op +31 (0) 13 528 81 09, of contacteer ons via info@novaliso.nl of het contactformulier op de website.