Minotti

Het design merk Minotti vond zijn oorsprong in Italië en is in de jaren ‘50 opgericht door Alberto Minotti. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een groot merk dat wereldwijd bekend is en bekend staat om haar prachtige design meubels. Dit heeft onder andere te maken met de grote designers waarmee het merk heeft samengewerkt. Novalis.O ziet Minotti als één van de grootste merken in de wereld van design meubels en heeft er daarom ook producten van in de collectie.

Bekende producten Minotti

U kunt de producten van Minotti herkennen aan het tijdloze en strakke design. Het Italiaanse merk staat voor ware kwaliteit en straalt dit ook uit in haar producten. Wanneer u een liefhebber bent van een design interieur, zullen de producten van Minotti u zeker bevallen. Naast design meubels heeft Minotti ook vloerkleden en accessoires in het assortiment.

Een aantal bekende design meubels  van Minotti zijn bijvoorbeeld de banken Yang, Hamilton en Andersen. Maar ook het model Aston eetkamerstoel mag u niet vergeten. De producten van Minotti staan voor perfect zitcomfort en een strak design.

Designer Rodolfo Dordoni

Een groot designer die intensief met Minotti samenwerkt is Rodolfo Dordoni. Dordoni heeft een persoonlijke stijl van formele striktheid, elegantie en innovatieve details. Deze brengt hij over in zijn werk. Ook is zijn persoonlijke handtekening onmiskenbaar. Naast het merk Minotti, werkt Dordoni ook voor de design merken Flos en DeSede.

Wanneer u meer informatie wilt over het merk Minotti of diens ontwerpers/producten, kunt u contact opnemen met Novalis-O. Wij staan u graag te woord.