Maxalto

Het Italiaanse designmerk Maxalto is een lijn van het bekende B&B Italia. De collectie is opgericht in 1975 en interpreteert klassieke thema’s en combineert met een hedendaagse flair. Elegante details, mooie afwerkingen en fijne stoffen zijn kenmerkend voor Maxalto. De drie Maxalto collecties, AC, Apta en Simplice, staan bekend om het gebruik van vele kleuren en texturen.

Maxalto: het kleine zusje van B&B Italia

Maxalto maakt deel uit van het bekende B&B Italia dat is opgericht in 1966. B&B Italia is één van de bekendste designers op het gebied van interieur en design meubels. Het Italiaanse designmerk voelt nieuwe trends perfect aan en speelt hier handig op in. Dit is ook duidelijk terug te zien wanneer u de unieke collecties van Maxalto bekijkt.

Houten en gestoffeerde meubelen

Het werk van Maxalto bestaat voornamelijk uit de mooiste houten en gestoffeerde meubels. Alle meubels zijn mooi gemaakt en afgewerkt. Ambachtelijke handwerktechnieken worden gecombineerd met een vooruitstrevend industrieel design. Neem bijvoorbeeld Maxalto Febo: een tijdloze stoel die prachtig staat in ieder interieur. Of de Maxalto Xilos tafel: die gemaakt is van alleen de beste materialen. Maar de wandkasten van Maxalto zijn toch wel favoriet. Of u nou kiest voor Creso, Eracle of Mida, met Maxalto haalt u altijd een klassieker in huis.

De unieke collecties van Maxalto

Maxalto kent drie verschillende collecties, namelijk AC, Apta en Simplice. Hierbij is Antonio Citterio de belangrijkste designer. De elegante details, mooie afwerkingen en fijne stoffen passen perfect bij de vele kleuren en texturen van de collectie van Maxalto.

De collectie van Maxalto en B&B Italia zijn beiden te bewonderen bij Novalis.O in Oisterwijk. Wilt u meer weten over de designmeubels van Maxalto of B&B Italia of heeft u vragen over een specifiek meubelstuk? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fysieke winkel.