Flexform

Flexform is één van de merken waar Novalis-O veel duurzame meubels van in de collectie heeft. Het design merk Flexform slaagt er ieder seizoen weer in om tijdloze, exclusieve én duurzame design meubels te lanceren die de huidige collectie aanvullen en versterken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Flexform Groundpiece bank? Bij Novalis-O vindt u een uitgebreide collectie van het merk Flexform. Zoekt u een specifiek item van Flexform? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Over het Italiaanse merk Flexform

Wij vertellen u graag wat meer over het bekende design merk Flexform. Flexform is een Italiaans merk waarvan de design meubels nog altijd volledig lokaal in Italië worden geproduceerd. In de gemeente Meda om precies te zijn. Dit ligt net buiten Milaan. De gehele creatie, van design tot eindproduct, wordt hier gerealiseerd.

Al sinds 1970 jaar staat Flexform garant voor design en kwaliteit. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste familiebedrijven in design meubels. Al vele grote designers hebben meegeholpen dit merk groot te maken. De laatste jaren wordt de collectie voornamelijk ontworpen door de bekende designer Antonio Citterio.

Het merk Flexform staat voor tijdloos, exclusief, duurzaam, kwaliteit en ingetogen chique. Naast de luxe en karakteristieke uitstraling stralen de meubels ook comfort uit.

Bekende meubels Flexform

Flexform richtte zich eerder voornamelijk op de productie van banken en fauteuils. Neem bijvoorbeeld de Flexform Groundpiece en Guscio Soft. Maar in de loop der jaren is Flexform ook andere meubels gaan produceren. Denk aan eettafels, poefs, salontafels, bijzettafels en dressoirs. Al deze artikelen staan, net als Flexform, garant voor een hoge kwaliteit design meubels.

Groundpiece

De Flexform Groundpiece bank is één van de bekendste design meubels van het Italiaanse designmerk. Een typische Italiaanse design bank welke is ontworpen door Antonio Citterio. Deze Flexform bank straalt comfort uit en heeft een modern uiterlijk dat in veel interieurs past. De Flexform Groundpiece kunt u bovendien geheel naar wens samenstellen.

Fly

De salontafel Fly van Flexform is een elegante tafel die als blikvanger in de kamer komt te staan. De bijzettafel is in verschillende designs te verkrijgen, met een rond blad of rechthoekig. Novalis-O heeft dit unieke design meubel van Flexform voor u in de collectie.

Guscio Soft

De Guscio Soft is een bijzondere fauteuil uit de collectie van Flexform. Ook deze fauteuil komt uit de hand van designer Antonio Citterio, en dat is te zien. Het is een elegante en karakteristieke fauteuil die kwaliteit uitstraalt.

Wing

De Flexform Wing bank straalt naast kwaliteit en comfort ook karakter uit. Net als de Soft Dream sofa lijkt het alsof de Wing zweeft, dit door de bijna onzichtbare poten onder de bank.

Wilt u meer informatie over één van de design meubels van Flexform? Dan kunt u altijd contact opnemen met Novalis-O via het contactformulier. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom in Oisterwijk. Hier vindt u bijvoorbeeld een prachtige opstelling van de Flexform Groundpiece.