B&B Italia Husk

B&B Italia Husk is een van de meest populaire collecties van het bekende Italiaanse designmerk. De Husk collectie, ontworpen door de Spaanse designer Patricia Urquiola, is geliefd over de hele wereld. Door de grote diversiteit in deze collectie is er voor iedere wens en elke plek in huis een geschikt meubel beschikbaar. De Husk collectie is hierdoor de meest succesvolle serie van dit Italiaanse topmerk.

Een uitgebreide collectie

De Husk collectie bestaat onder andere uit de prachtige B&B Italia bank en unieke bijzettafels. Maar vooral de B&B Italia Husk stoel is erg geliefd. Zo leent de Husk stoel zich perfect om heerlijk in te relaxen, terwijl de Husk eetkamerstoel ideaal is voor een gezellig diner met vrienden.

Husk stoel: B&B Italia's trots

De Husk stoel van B&B Italia valt direct op. Patricia Urquiola heeft met de Husk stoel een uniek ontwerp weten te combineren met geweldig zitcomfort. De stoel bestaat uit een eenvoudige, harde schelp waarin een reeks zachte kussens is geplaatst. Deze kussens lijken niet alleen op een donzen dekbed, maar voelen ook zeker zo aan! Zowel het onderstel, als de schalen en het kussen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Karakteristieke uitstraling

De karakteristieke poten onder de meubelen uit de B&B Italia Husk collectie zijn vaak draaibaar en geven de meubelen bovendien een luchtige uitstraling. Hierdoor zijn ze toepasbaar in elk interieur: van modern tot klassiek. Dankzij de unieke vormgeving zijn de meubels bovendien tijdloos, waardoor u er jaren van kunt genieten!

Bent u benieuwd naar de hele B&B Italia Husk collectie? Of wilt u meer weten over een specifiek meubelstuk uit deze collectie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom in Oisterwijk.