Art in Oisterwijk

Het centrum van Oisterwijk is dit jaar het decor van de vrij toegankelijke kunsttentoonstelling Art in Oisterwijk. Het thema van dit jaar is 'identiteit'. Niet voor niets is de titel van de tentoonstelling dit jaar 'Me, Myself & Ik'. Tientallen bekende en minder bekende kunstenaars zullen hun werk aan het publiek tonen in een unieke ambiance. Het centrum van Oisterwijk staat namelijk bekend om haar aantrekkingskracht op liefhebbers van kunst en cultuur. 'Me Myself & Ik' is te zien van 1 tot en met 18 juni 2017 en voor iedereen gratis te bezoeken.

Inspirerend programma

Het centrale thema van deze editie van Art in Oisterwijk 2017 is 'identiteit'. Hier zitten zowel publieke als persoonlijke aspecten aan gebonden, waarmee kunstenaars laten zien wat spelen met de verbeelding betekent. Beeldvorming bij de toeschouwers staat centraal, ondersteund door begrippen als imago, individualiteit en identiteit. De tentoonstelling met een verrassende, afwisselende en inspirerende programma en de Oisterwijkse horeca als gastheer, verwacht zo'n 200.000 bezoekers.

Bezienswaardigheden

Dit jaar wordt er op de Lind en het Lindeplein kunst tentoongesteld van verschillende internationale en nationale kunstenaars. Zo vindt u prachtige kunstwerken van onder andere Karel Appel, Jim Dine, John Isaacs en het werk van nog vele andere kunstenaars. Diverse winkeliers uit Oisterwijk doen ook mee met de kunsttentoonstelling. Zo ook Novalis.O. De uitdaging ligt hier in het artistiek inrichten van de etalage. Kom langs en neem een kijkje in onze showroom!

'Me, Myself & Ik' is vrij toegankelijk voor bezoekers van 1 tot en met 18 juni in het centrum van Oisterwijk. Diverse openbare ruimtes zijn ingericht als museumzalen met sculpturen, maar ook foto- en banierententoonstellingen. Tijdens Art in Oisterwijk is het tevens mogelijk om, geheel gratis, deel te nemen aan rondleidingen.

Wilt u meer weten over Art in Oisterwijk of wilt u zich aanmelden voor een rondleiding, kijk dan op de website van Art in Oisterwijk.

Art in Oisterwijk

 

Stel ons een vraag

Ook interessant om te lezen

De Vitra Lounge Chair is nu ook in stof verkrijgbaar!

Lees verder

De Vitra Lounge Chair is nu ook in stof verkrijgbaar!

De Vitra Lounge Chair is een echte klassieker. Ontworpen in 1956 en nog steeds erg populair. Om het 60-jarig bestaan van… Lees verder

In de spotlights: onze 10 favoriete lampen

Lees verder

In de spotlights: onze 10 favoriete lampen

Verlichting is niet alleen praktisch, maar kan een sfeerloze ruimte ook een stuk levendiger maken. Benieuwd naar onze fa… Lees verder

Nimbus Roxxane 52CL lamp

Lees verder

Nimbus Roxxane 52CL lamp

Nimbus design verlichting is te verkrijgen bij Novalis-O in Oisterwijk. Het internationale merk Nimbus heeft al ruim 10 … Lees verder