Art in Oisterwijk

Het centrum van Oisterwijk is dit jaar het decor van de vrij toegankelijke kunsttentoonstelling Art in Oisterwijk. Het thema van dit jaar is 'identiteit'. Niet voor niets is de titel van de tentoonstelling dit jaar 'Me, Myself & Ik'. Tientallen bekende en minder bekende kunstenaars zullen hun werk aan het publiek tonen in een unieke ambiance. Het centrum van Oisterwijk staat namelijk bekend om haar aantrekkingskracht op liefhebbers van kunst en cultuur. 'Me Myself & Ik' is te zien van 1 tot en met 18 juni 2017 en voor iedereen gratis te bezoeken.

Inspirerend programma

Het centrale thema van deze editie van Art in Oisterwijk 2017 is 'identiteit'. Hier zitten zowel publieke als persoonlijke aspecten aan gebonden, waarmee kunstenaars laten zien wat spelen met de verbeelding betekent. Beeldvorming bij de toeschouwers staat centraal, ondersteund door begrippen als imago, individualiteit en identiteit. De tentoonstelling met een verrassende, afwisselende en inspirerende programma en de Oisterwijkse horeca als gastheer, verwacht zo'n 200.000 bezoekers.

Bezienswaardigheden

Dit jaar wordt er op de Lind en het Lindeplein kunst tentoongesteld van verschillende internationale en nationale kunstenaars. Zo vindt u prachtige kunstwerken van onder andere Karel Appel, Jim Dine, John Isaacs en het werk van nog vele andere kunstenaars. Diverse winkeliers uit Oisterwijk doen ook mee met de kunsttentoonstelling. Zo ook Novalis.O. De uitdaging ligt hier in het artistiek inrichten van de etalage. Kom langs en neem een kijkje in onze showroom!

'Me, Myself & Ik' is vrij toegankelijk voor bezoekers van 1 tot en met 18 juni in het centrum van Oisterwijk. Diverse openbare ruimtes zijn ingericht als museumzalen met sculpturen, maar ook foto- en banierententoonstellingen. Tijdens Art in Oisterwijk is het tevens mogelijk om, geheel gratis, deel te nemen aan rondleidingen.

Wilt u meer weten over Art in Oisterwijk of wilt u zich aanmelden voor een rondleiding, kijk dan op de website van Art in Oisterwijk.

Art in Oisterwijk

Ook interessant om te lezen

Extra sale

Lees verder

Extra sale

Eerder werd al aangekondigd dat Novalis.O de fysieke winkel flink gaat uitbreiden. Het naastgelegen pand, van zo’n 250 m… Lees verder

Vacature Hoofd Buitendienst (Fulltime)

Lees verder

Vacature Hoofd Buitendienst (Fulltime)

Bij Novalis-O zijn wij op zoek naar een nieuw hoofd voor onze buitendienst. Ben jij communicatief sterk, heb je oog voor… Lees verder

Nieuw merk Edra

Lees verder

Nieuw merk Edra

Vanaf heden vindt u ook diverse design meubels van het Italiaanse merk Edra bij Novalis-O. De meubels staan bekend om he… Lees verder